HIRDETMÉNY
Évek óta tartó és szoros kapcsolatban vagyunk az Egyetemekkel a duális képzésben, valamint a Szakképző Intézményekkel. Vállalatunk elkötelezetten vesz részt ebben az együttműködésben, hiszen nem egy vezetőnk is ebben a formában, és itt kezdte el pályafutását. Ez a lehetőség mindenki számára nyitva áll, mi pedig szívesen fogadjuk a szakma iránt elkötelezett fiatalok jelentkezését.
Gyakorlati képzési formák:
- kötelező nyári vagy év közbeni gyakorlati hely biztosítása
- Duális képzés – ennek részleteiről minden esetben a képző intézményt kell először megkeresni
Gyakorlati képzők:
- Tranzit-Ker Zrt: állattenyésztés, állattartás, takarmánykeverés
- Tranzit-Food Kft.: húsfeldolgozás, kereskedelem
A munkavégzés helyszíne:
- a szakiránytól és a hallgató lakhelyétől függően kerül kiválasztásra az állattartó telephelyeken vagy feldolgozó üzem
Jelentkezés módja:
- e-mail címen
- kérjük elküldeni az alábbi dokumentumokat: önéletrajz, motivációs levél, átlagok, bizonyítvány másolatok
- jelentkezési határidő: folyamatos; a duális képzéssel kapcsolatban a képző intézménynél szükséges először érdeklődni
Amit szakmai gyakorlóhelyként nyújtunk:
Elméleti tárgykör | Szakmai gyakorlatszerzés vállalati környezetben |
Műszaki és élelmiszeripari alapismeretek: | Élelmiszeripari alapgépek megismerése és üzemeltetése. |
Élelmiszeripari műveletek: | Élelmiszeripari termékek előállítása során alkalmazott műveletek. |
Élelmiszertechnológia: | Termék-előállítási technológiák. |
Élelmiszerbiztonság: | Termékek biztonságosságát befolyásoló tényezők, kockázatelemzések. HACCP rendszerek kiépítése, működtetése, auditálása. |
Élelmiszer higiénia: | A biztonságos élelmiszer-előállításhoz szükséges higiéniai feltételek. GHP. |
Logisztika: | Termelési é raktározási területek logisztikai ismerete. |
Méréstechnika és automatizálás: | Mérőeszközök, a szabályozás és vezérlés rendszereinek, valamint a szabályozók és szabályozási körök megismerése. |
Csomagolástechnológia: | A vállalatnál használatos csomagolóanyagok és csomagolás-technológiák. |
Minőségügy: | A vállalat minőségbiztosítási és élelmiszerbiztonsági rendszerei. A biztonságos élelmiszer előállítását meghatározó tényezők, a minőségirányítási követelmények az adott vállalat élelmiszer-technológiájában. |
Gazdaságtudományi ismeretek: | A vállalathoz kapcsolódó gazdasági, pénzügyi és számviteli folyamatok. A vállalat logisztikai rendszere és vezetési struktúrája. |
Élelmiszeripari gazdaságtan: | A vállalat élelmiszergazdasági szakágazati rendszere, annak szabályozása, valamint az ágazattal kapcsolatos marketing. |
Mezőgazdasági jog és szakigazgatás (élelmiszerjog): | Az előállított élelmiszerek előállításához és forgalmazásához kapcsolódó hazai és Európai Uniós jogszabályok és alkalmazásuk. |
környezetgazdálkodás, környezettechnológia: | Környezeti hatások, élelmiszer-előállítás környezetvédelmi vonatkozásai, környezeti hatásvizsgálat, elérhető legjobb technikák |
Informatika: | Élelmiszeripari informatikai rendszerek és szoftverek használata. |