Cookie / Süti tájékoztató
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a tranzitker.hu honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, látogatottsági statisztikák készítése, illetve marketing tevékenységünk támogatása érdekében cookie-kat alkalmazunk. Az Elfogadom gomb megnyomásával Ön hozzájárulását adja a cookie-k, alábbi linken elérhető tájékoztatóban foglaltak szerinti, kezeléséhez. Kérjük, vegye figyelembe, hogy amennyiben nem fogadja el, úgy a weboldal egyes funkciói nem lesznek használhatók.
Bővebben
Elfogadom
Nem fogadom el

Felvétel élelmiszermérnök duális alapképzési programra

HIRDETMÉNY

 

Évek óta tartó és szoros kapcsolatban vagyunk az Egyetemekkel a duális képzésben, valamint a Szakképző Intézményekkel. Vállalatunk elkötelezetten vesz részt ebben az együttműködésben, hiszen nem egy vezetőnk is ebben a formában, és itt kezdte el pályafutását. Ez a lehetőség mindenki számára nyitva áll, mi pedig szívesen fogadjuk a szakma iránt elkötelezett fiatalok jelentkezését.

 

Gyakorlati képzési formák:

  • kötelező nyári vagy év közbeni gyakorlati hely biztosítása
  • Duális képzés – ennek részleteiről minden esetben a képző intézményt kell először megkeresni

 

Gyakorlati képzők:

  • Tranzit-Ker Zrt: állattenyésztés, állattartás, takarmánykeverés
  • Tranzit-Food Kft.: húsfeldolgozás, kereskedelem

 

A munkavégzés helyszíne:

  • a szakiránytól és a hallgató lakhelyétől függően kerül kiválasztásra az állattartó telephelyeken vagy feldolgozó üzem

 

Jelentkezés módja:

  • e-mail címen
  • kérjük elküldeni az alábbi dokumentumokat: önéletrajz, motivációs levél, átlagok, bizonyítvány másolatok
  • jelentkezési határidő: folyamatos; a duális képzéssel kapcsolatban a képző intézménynél szükséges először érdeklődni

 

Vállalati kapcsolattartó: Molnár Mónika HR igazgató,

Telefon: +36 30/842 6709

 

Amit szakmai gyakorlóhelyként nyújtunk:

Elméleti tárgykör Szakmai gyakorlatszerzés vállalati környezetben
Műszaki és élelmiszeripari alapismeretek: Élelmiszeripari alapgépek megismerése és üzemeltetése.
Élelmiszeripari műveletek: Élelmiszeripari termékek előállítása során alkalmazott műveletek.
Élelmiszertechnológia: Termék-előállítási technológiák.
Élelmiszerbiztonság: Termékek biztonságosságát befolyásoló tényezők, kockázatelemzések. HACCP rendszerek kiépítése, működtetése, auditálása.
Élelmiszer higiénia: A biztonságos élelmiszer-előállításhoz szükséges higiéniai feltételek. GHP.
Logisztika:                                  Termelési é raktározási területek logisztikai ismerete.
Méréstechnika és automatizálás: Mérőeszközök, a szabályozás és vezérlés rendszereinek, valamint a szabályozók és szabályozási körök megismerése.
Csomagolástechnológia: A vállalatnál használatos csomagolóanyagok és csomagolás-technológiák.
Minőségügy: A vállalat minőségbiztosítási és élelmiszerbiztonsági rendszerei. A biztonságos élelmiszer előállítását meghatározó tényezők, a minőségirányítási követelmények az adott vállalat élelmiszer-technológiájában.
Gazdaságtudományi ismeretek: A vállalathoz kapcsolódó gazdasági, pénzügyi és számviteli folyamatok. A vállalat logisztikai rendszere és vezetési struktúrája.
Élelmiszeripari gazdaságtan: A vállalat élelmiszergazdasági szakágazati rendszere, annak szabályozása, valamint az ágazattal kapcsolatos marketing.
Mezőgazdasági jog és szakigazgatás (élelmiszerjog): Az előállított élelmiszerek előállításához és forgalmazásához kapcsolódó hazai és Európai Uniós jogszabályok és alkalmazásuk.
környezetgazdálkodás, környezettechnológia: Környezeti hatások, élelmiszer-előállítás környezetvédelmi vonatkozásai, környezeti hatásvizsgálat, elérhető legjobb technikák
Informatika: Élelmiszeripari informatikai rendszerek és szoftverek használata.