Felvétel élelmiszermérnök duális alapképzési programra

HIRDETMÉNY

 

Gyakorlati képzőhely: TRANZIT-FOOD Kft.

A munkavégzés telephelye: Nyírgelse, Debreceni u. 1.

A Tranzit cégcsoport bemutatása.

  • Tranzit-Ker Zrt. (Debrecen, Jánkmajtis): vízi szárnyas tenyésztés, árutermelés, műtrágya forgalmazás, szántóföldi növénytermesztés.
  • Tranzit-Food Kft. (Nyírgelse): vízi szárnyas feldolgozás, értékesítés.
  • Tranzit-Dió Kft. (Jánkmajtis): diótermelés, felvásárlás, feldolgozás, zöld dió konzerv, zöldség és gyümölcs felvásárlás, értékesítés.
  • Ceredvölgye Kft. (Cered, Tótújfalu, Szilaspogony): lúd törzstartás, szántóföldi növénytermesztés.
  • Tranzit-1 Kft. (Debrecen): környezetvédelmi szolgáltatás.

Kiépült egy olyan vertikum, amely a tenyésztéstől a feldolgozáson keresztül az értékesítésig a termelési folyamat minden lényeges fázisát magában foglalja.

  •  A Tranzit-Food Kft. Nyírgelsén üzemelteti a vágóüzemet és ehhez kapcsolódóan itt történik a készáru piaci értékesítése is. Cégünk mára a hazai baromfiágazat stabil, meghatározó tényezőjévé vált. Termékeink 85-90%-át külföldön, elsősorban Németországban értékesítjük, de szállítunk a világ sok más országába is.
  •  Közel 600 munkavállalót foglalkoztatunk és évről-évre igen jelentős beruházásokat, technológiai fejlesztéseket hajtunk végre. A következetes gazdálkodásnak köszönhetően minden évet eredményesen zártunk.
  • Olyan felkészült fiatalemberekre van szükségünk, akiket betanulás után elsősorban a termelésben középvezetőként tudunk alkalmazni, a későbbi szakmai és anyagi előrelépés lehetőségének biztosítása mellett. Várjuk a tehetséges, jól tanuló, tettre kész fiatalok jelentkezését.

 

Bővebb információ: www.tranzitker.hu

 

Jelentkezni a kertesz.sandor@tranzitker.hu e-mail címen lehet.

Kapcsolattartó: Kertész Sándor humánpolitikai vezető,

Telefonos elérhetősége: +36 06 30/842 6709

 

 A Jelölt által beküldendő anyagok: önéletrajz, motivációs levél, átlagok, bizonyítvány másolatok, 

A jelentkező felvételéről felvételi elbeszélgetés alapján döntünk a motiváltság, az alapvetően elvárható szakterületi tájékozottság és a kommunikációs készség alapján.

Jelentkezési határidő: 2017. április 14.

 

Amit szakmai gyakorlóhelyként nyújtunk:

Elméleti tárgykör Szakmai gyakorlatszerzés vállalati környezetben
Műszaki és élelmiszeripari alapismeretek: Élelmiszeripari alapgépek megismerése és üzemeltetése.
Élelmiszeripari műveletek: Élelmiszeripari termékek előállítása során alkalmazott műveletek.
Élelmiszertechnológia: Termék-előállítási technológiák.
Élelmiszerbiztonság: Termékek biztonságosságát befolyásoló tényezők, kockázatelemzések. HACCP rendszerek kiépítése, működtetése, auditálása.
Élelmiszer higiénia: A biztonságos élelmiszer-előállításhoz szükséges higiéniai feltételek. GHP.
Logisztika:                                  Termelési é raktározási területek logisztikai ismerete.
Méréstechnika és automatizálás: Mérőeszközök, a szabályozás és vezérlés rendszereinek, valamint a szabályozók és szabályozási körök megismerése.
Csomagolástechnológia: A vállalatnál használatos csomagolóanyagok és csomagolás-technológiák.
Minőségügy: A vállalat minőségbiztosítási és élelmiszerbiztonsági rendszerei. A biztonságos élelmiszer előállítását meghatározó tényezők, a minőségirányítási követelmények az adott vállalat élelmiszer-technológiájában.
Gazdaságtudományi ismeretek: A vállalathoz kapcsolódó gazdasági, pénzügyi és számviteli folyamatok. A vállalat logisztikai rendszere és vezetési struktúrája.
Élelmiszeripari gazdaságtan: A vállalat élelmiszergazdasági szakágazati rendszere, annak szabályozása, valamint az ágazattal kapcsolatos marketing.
Mezőgazdasági jog és szakigazgatás (élelmiszerjog): Az előállított élelmiszerek előállításához és forgalmazásához kapcsolódó hazai és Európai Uniós jogszabályok és alkalmazásuk.
környezetgazdálkodás, környezettechnológia: Környezeti hatások, élelmiszer-előállítás környezetvédelmi vonatkozásai, környezeti hatásvizsgálat, elérhető legjobb technikák
Informatika: Élelmiszeripari informatikai rendszerek és szoftverek használata.